Werkwijze: Ik lever diensten op maat: ZZP-ers verschillen enorm van elkaar op het vlak van hun wensen en behoeften ten aanzien van de ondersteuning bij hun administratie. Sommigen willen dat ik de hele boekhouding doe, anderen alleen de jaarrekening…. maar ook tussenvormen zijn denkbaar. Het belangrijkste is dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt en niet voor allerlei extra’s waar je niet om gevraagd hebt. Daarom bied ik mijn diensten aan op maat.

Adviesgesprek:  Om tot de juiste aanpak te komen is het belangrijk om eerst een goed gesprek te hebben over wat je wil. Nadat we een adviesgesprek hebben gehad weet je welke belastingregelingen voor jou relevant zijn, hoe je je boekhouding kunt opzetten en wat je eventueel zelf wil doen of wat je wil uitbesteden. Een adviesgesprek is gratis wanneer je klant wordt. Anders kost dit € 75,-.

De volgende zaken kunnen onderdeel uit maken van je pakket:

  • Jaarrekening
  • Belastingaangifte
  • BTW-aangifte
  • ICP aangifte (handel binnen EU)
  • Bijhouden van de hele boekhouding

Prijzen: Ik reken 65 euro per uur, exclusief  btw.

Wanneer je alleen de jaarrekening en belastingen laat doen kom je uit op zo’n 455 tot 780 euro,  en voor de hele boekhouding variëren de prijzen zo tussen de 1.040 en 1.560 euro per jaar. Uiteraard hangt dat af van het soort werk dat je doet en de hoeveelheid facturen die daarbij komt kijken.

cursus-website-maken